Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رسانه ملی در محرم امسال با تدارکی که برای ساخت سریال های تلویزیونی در نظر گرفت، توانست نظر بسیاری از مخاطبان سیما را به خود جلب کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نیمه دوم محرم را در حالی پشت سر می گذاریم که پخش سریال "هاتف" به پایان رسیده و پخش سریال های "نوار زرد" و "عقیق" رو به اتمام است، رسانه ملی در محرم امسال با تدارکی که برای ساخت سریال های تلویزیونی در نظر گرفت، توانست نظر بسیاری از مخاطبان سیما را به خود جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




***  هاتف

"هاتف" سریالی به کارگردانی داریوش یاری و تهیه کنندگی نعمت گودرزوند چگینی است که قرار بود از 15 مهر ماه روی آنتن سیما برود اما به دلایل فنی اولین قسمت این سریال روز یکشنبه 16 مهر ماه پخش شد.

"هاتف" درباره شخصی به نام ابراهیم است که در روز عاشورا در کربلا بر اثر حمله قلبی فوت می کند. دخترش ریحانه پیگیر آخرین گفته ناتمام پدر می شود و این پیگیری روی زندگی خانواده و زندگی زناشویی او تاثیر می گذارد.


در این سریال 10 قسمتی بازیگرانی چون محمد فیلی، زیبا بروفه، محمد حاتمی، کاظم بلوچی، حمید گودرزی، شهرام قائدی، کمند امیر سلیمانی، مریم بوبانی و رزیتا غفاری بازی کردند که 26 مهر آخرین قسمت آن پخش شد.

رزیتا غفاری بازیگر سریال "هاتف" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درباره دلیل استقبال از این مجموعه تلویزیونی گفت: در ایام محرم قرار داریم و سریال های مناسبتی همواره تا 90 درصد مورد استقبال مخاطب است. علاوه بر این اگر موضوع و فیلمنامه خوب باشد و در کنار آن بازیگران مجموعه به خوبی نقش های خود را ایفا کنند در استقبال مخاطبان تاثیرگذار است که به اعتقاد من این اتفاق در مورد سریال "هاتف" افتاد.

وی در خصوص دلیل حضورش در مجموعه مناسبتی "هاتف" اظهار کرد: پیشنهاد کار به من داده شد و من نیز بنا به خواسته تهیه کننده این نقش را پذیرفتم. البته یکی از مهم ترین دلایلی که در هاتف بازی کردم این بود که این سریال مناسبتی بود و با توجه به ایام محرم و ارادتی که همه ما به حضرت امام حسین (ع) داریم برای ایفای نقش در این اثر سخت گیری نکردم.

فروغ فروهیده نویسنده سریال"هاتف" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: سریال "هاتف" در واقع این موضوع را دنبال کرد كه اگر عدالت پشت در خانه ما بیاید و ما را به چالش بكشد، در را باز می كنیم یا نه. یعنی ما فقط ناقد عدالت اجتماعی هستیم یا اگر قرعه به خودمان افتاد، همان قدر عدالت اجتماعی داریم یا نه.

***  نوار زرد

"نوار زرد" نیز در دهه دوم محرم و از 15 مهر ماه روی آنتن شبکه دوم سیما قرار گرفت و توانست و تنوع موضوع و روند پرداخت مخاطب را با خود همراه کند.

این سریال در 25 قسمت با مضمون جنایی و پلیسی با بازی امیر آقایی، سیروس گرجستانی، کمند امیر سلیمانی، داریوش اسدزاده و امیر غفارمنش درباره سرگرد امیری از افسران زبده است که پس از سال ها از زلزله بم متوجه زنده بودن همسر خود و غعالیت او در یک باند مخوف مواد مخدر می شود و به دنبال او است.


حضور امیر آقایی با بازی متفاوت توانست نظر مخطبان را به خود جلب کرده و با خود همراه کند.

*** "عقیق" 

سومین سریال محرم 96 "عقیق" به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و کارگردانی بهرنگ توفیقی است که از شنبه 22 مهرماه از شبکه 3 روی آنتن رفت.

سریال «عقیق» که لوگوی آن با طراحی «خانه طراحان انقلاب اسلامی» رونمایی شد عاشقانه ای است در دل تاریخ که سعید نعمت الله آن را در ۱۰ قسمت برای پخش در ماه محرم به نگارش در آورده است.

بازیگران این سریال عبارتند از شبنم مقدمی، علیرضا آرا، نسیم ادبی، بهزاد فراهانی، داریوش سلیمی، ندا عقیقی، کریم امینی، جمال فوادیان، فردین شاه حسینی، مجید رحمتی با حضور هدایت هاشمی و با هنرمندی نادر فلاح.

متن و دیالوگ های سعید نعمت الله در این سریال متفاوت از سایر آثارش است. دیالوگ سعید نعمت الله مشهور است به دیالوگ های وزن دار. اوج آن را ماه رمضان امسال در سریال «زیر پای مادر» شاهد بودیم که غالب شخصیت ها فارغ از مختصات فردی و پایگاه اجتماعی موزون حرف می زدند.


داستان سریال عقیق بین سال های 1315 تا 1320 می گذرد و جنس دیالوگ های او با شخصیت ها همخوانی دارد. دیالوگ هایی که تا کنون شنیدیم «سخت فهم» نبود و عجیب تر این که در لحظات زیادی امروزی بودند.

براساس آنچه تا امروز دیدیم، «عقیق» را می توان کنار سریال های موفق نعمت الله گذاشت.

رونمایی از شخصیت ها و موقعیت آنها در داستان با ضرباهنگ مناسب انجام شد و این برای یک سریال برگ برنده به حساب می آید.

بهرنگ توفیقی تا حالا تجربه کار تاریخی نداشته اما توانسته است از پس سریال بربیاید و کارگردانی «عقیق» با فیلمنامه انطباق دارد از این منظر می توان به موفقیت سریال امید داشت.

با بررسی سریال های نیمه دوم محرم و با به پایان رسیدن سریال "هاتف" که استقبال از آن تا حدودی خوب بود باید دید در ادامه پخش "نوار زرد" و "عقیق" کدام سریال گوی سبقت را در استقبال مخاطب از سایر آثار می رباید.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفال به حافظ شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ المنه لله که در میکده باز است....

فرارو- فال گرفتن از آثار ادبی، از باور‌های کهن این مرز و بوم است. در گذر زمان ساکنان این خاک به ادیبانی که گمان می‌بردند بهره‌ای از کلام حق دارند رجوع می‌شد. با این حال، اما در گذر زمان تنها تفال به حافظ در فرهنگ عامیانه ما باقی مانده است.

المنه لله که در میکده باز است
زان رو که مرا بر در او روی نیاز است

خم‌ها همه در جوش و خروشند ز مستی
وان می‌که در آن جاست حقیقت نه مجاز است

از وی همه مستی و غرور است و تکبر
وز ما همه بیچارگی و عجز و نیاز است

رازی که بر غیر نگفتیم و نگوییم
با دوست بگوییم که او محرم راز است

شرح شکن زلف خم اندر خم جانان
کوته نتوان کرد که این قصه دراز است

بار دل مجنون و خم طره لیلی
رخساره محمود و کف پای ایاز است

بردوخته‌ام دیده چو باز از همه عالم
تا دیده من بر رخ زیبای تو باز است

در کعبه کوی تو هر آن کس که بیاید
از قبله ابروی تو در عین نماز است

ای مجلسیان سوز دل حافظ مسکین
از شمع بپرسید که در سوز و گداز است

شرح لغت: غرور: فریفتگی به حسن و دلیری در دلبری/ تکبر:گردن کشی.

تفسیر عرفانی:‌

۱- حتماً اوضاع بر وفق مراد شما خواهد شد و جای هیچ گونه نگرانی و اضطراب وجود ندارد. این دل مشغولی شما به علت وسواس و بی حوصلگی می‌باشد. پس توکل بر خدا کنید و سوره مبارکه السبا، آیه ۲۰ تا ۳۵ را با معنی و حضور قلب بخوانید که گشایش است.

۲- هیج کس از درد دل شما آگاه نیست و همه ریشخند می‌کنند.

۳- حضرت حافظ در بیت هفتم و آخر می‌فرماید:

زمانی که چشم به روی تو گشوده ام، مانند باز شکاری، از هر چه در جهان است، جز تو، چشم دوخته ام.

*‌ای یاران مجلس، از داغ دل حافظ ناتوان، تنها شمع اطلاع دارد که مانند وی می‌سوزد و می‌گذازد.

پس او نیز شما را خیلی دوست دارد و تردید شما ابدا موردی ندارد.

تعبیر غزل:

شکر خدای را به جا بیاور که در‌ها به رویت گشوده خواهد شد و رویاهات با حقیقت پیوند می‌خورد. شخصی وارد زندگیت می‌شود که می‌توانی او را محرم راز‌های ناگفته خود بدانی و به او اعتماد کنی. او چشم تو را بر روی همه جهان می‌بندد و دیدگانت را تنها به روی زیبایی‌ها می‌گشاید. پس بی آنکه غم و اندوه به وجود خود راه دهی خود را برای آمدن او آماده کن.

دیگر خبرها

  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • سلمان فارسی؛ روایت درست تاریخ
  • سوگ مردم استان یزد در محرم شهادت امام جعفر صادق (ع)+ فیلم
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • تفال به حافظ شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ المنه لله که در میکده باز است....